Planificarea meselor

Exista o larga varietate de alimente in fiecare dieta, asa incat nu va temeti de ingradiri. La inceputul fiecarei categorii de alimente, veti vedea un grafic care arata cam asa:
 
GRUPA SANGUINA O   SAPTAMANAL - DACA ASCENDENTA DUMNEAVOASTRA ESTE:
Alimente Ratie         Africana        De rasa alba        Asiatica
TOATE ALIMENTELE MARINE
120-180 g
           
            1-4 x                3-5 x                4-6 x

Sugestiile cu privire la ratie in conformitate cu ascendenta nu sunt gandite ca reguli ferme. Scopul meu este de prezenta o modalitate de a va potrivi suplimentar dieta, in concordanta cu ceea ce cunoastem despre particularitatile ascendentei dumneavoastra.Desi persoane apartinand diferitelor rase si culturi pot avea aceeasi grupa sanguina, ele nu au intotdeauna aceeasi frecventa a genei. De exemplu, o persoana cu grupa sanguina A poate fi AA, ceea ce inseamna ca ambii parinti au avut grupa sanguina A, sau poate fi AO, ceea ce inseamna ca unul dintre parinti a avut grupa sanguina O. In general, persoanele cu ascendenta de rasa alba tind sa posede mai multe gene AA, persoanele cu ascendenta africana tind sa posede mai multe gene OO si persoanele cu ascendenta asiatica tind sa posede mai multe gene BB sau AA.

Exista atat variatii geografice cat si culturale. Aceste rafinamente iau, de asemenea, in calcul diferentele tipice de dimensiune si greutate dintre diferite populatii.

La finele fiecarei diete a grupei sanguine sunt trei mostre de meniu si cateva retete pentru a va da o idee asupra felului cum va puteti introduce dieta in modul dumneavoastra de viata.