Profilul stress / exercitiu

Capacitatea de a deturna efectele negative ale stresului se gaseste in grupa sanguina. Stresul nu este in sine problema; problema este modul in care se raspunde la stres. Fiecare grupa sanguina are un instinct distinct, programat genetic pentru a depasi stresul.
 
Daca aveti grupa sanguina 0, posedati raspunsul imediat si fizic al stramosilor nostri vanatori: stresul este dirijat direct la muschii dumneavoastra.
 
Exercitiul fizic este crucial pentru sanatatea celor cu grupa sanguina 0, deoarece impactul stresului este direct si fizic. Nu numai ca un program de exercitii fizice intens si regulat ridica moralul, dar el furnizeaza capacitatea grupei sanguine 0 de a mentine controlul greutatii corporale, echilibrul emotional, si o imagine puternica despre sine.
 
Cei cu grupa sanguina 0 care doresc sa scada in greutate trebuie sa participe la exercitii fizice la nivel ridicat. 
Cei cu grupa sanguina 0 care nu isi manifesta constitutia lor fizica printr-o activitate adecvata ca raspuns la stres sunt pana la urma coplesiti in cursul stadiului de extenuare al raspunsului la stres. Acest stadiu de extenuare se caracterizeaza printr-o varietate de manifestari psihice cauzate de o rata mai lenta a metabolismului, cum ar fi depresia, oboseala sau insomnia.
 
Urmatoarele exercitii sunt recomandate pentru cei cu grupa sanguina 0. Pentru a obtine un efect metabolic semnificativ, trebuie sa cresteti frecventa cardiaca.
 
EXERCITIU   FRECVENTA

AEROBIC
INOT
JOGGING
ANTRENAMENT

PENTRU CONTROLUL GREUTATII

MUNCA MECANICA
URCATUL SCARILOR
ARTE MARTIALE
SPORTURI DE CONTACT
GIMNASTICA SUEDEZA
CICLISM
MARS
DANS
PATINAJ SAU PATINAJ CU ROTILE
 

40-60 minute
30-45 minute
30 minute
30 minute30 minute
20-30 minute
60 minute
60 minute
30-45 minute
30 minute
30-40 minute
40-60 minute
30 minute

3-4 x pe saptamana
3-4 x pe saptamana
3-4 x pe saptamana
3 x pe saptamana3 x pe saptamana
2-3 x pe saptamana
2-3 x pe saptamana
2-3 x pe saptamana
3 x pe saptamana
3 x pe saptamana
5 x pe saptamana
3 x pe saptamana
3-4 x pe saptamana