Tipuri de diete

 
 
 

In societatea moderna ni se prezinta adeseori modele de frumusete asa-zis "ideale", greu de atins si chiar periculos de riscant pentru sanatate.

 

O multime de factori trebuie luati in calcul atunci cand este vorba despre stabilirea greutatii potrivite pentru un individ, printre care sexul, varsta, activitatea fizica, nivelul de stres, anumite boli sau caracteristici ereditare. Prin urmare, inainte de a te supun unui regim, trebuie sa te asiguri ca acesta iti convine si ca este adaptat nevoilor tale de baza. Sa nu uiti niciun moment ca scopul acestuia este sa ramai sanatos si sa te bucuri in continuare de viata.

 

A tine un regim cere perseverenta iar in cazul unui regim de slabire, grija de a nu pune la loc kilogramele pierdute cere vigilenta.

 

Este important sa-ti pastrezi greutatea sanatoasa, cea cu care te simti bine in pielea ta, tinand in acelasi timp cont de nevoile esentiale ale organismului tau in ceea ce priveste alimentatia, respectand notiunile de echilibru, de diversitate, de cantitate si de calitate. Toate acestea cer inteligenta, mult bun simt si intelepciune.

 

Pe acest site vei gasi o trecere in revista a catorva regimuri care au cunoscut, toate, si mai cunosc inca, o mare popularitate. Este un evantai de posibilitati (regimul Atkins, regimul grupelor sanguine, regimul mediteraneean, regimul Montignac, regimul Mayo etc.) menite a te ajuta nu numai sa ai parte de o frumoasa silueta dar si de o buna stare de sanatate.