Masca pe baza de miere si polen

 
 
Avand in vedere proprietatile curative ale mierii si polenului (vezi sectiunea de produse ale stupului), dar si continutul acestora extrem de bogat in vitamine, antioxidanti, minerale si amino-acizi, aceasta masca are efecte incredibile asupra pielii: o va revigora, o va intineri, o va tonifica si curata, astfel ca numai dupa cateva aplicari tenul dumneavoastra va arata incredibil.
Aceasta masca poate fi folosita pentru toate tipurile de ten si pe langa efectele amintite mai sus, va da rezultate foarte bine si in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii: acnee, rosacea, eczeme. 
 
Mod de preparare si aplicare
Amestecati foarte bine, pana la omogenizare completa, o lingurita de polen macinat fin, cu doua lingurite de miere. Se va aplica pe ten o pelicula omogena si se va lasa sa actioneze circa 30 de minute- o ora. Dupa aceea, fata se va clati cu apa calduta sau cu ceai de galbenele. 
Pentru a obtine rezultate foarte bune, se recomanda sa aplicati aceasta masca de trei ori pe saptamana, mai ales daca aveti un ten cu probleme.