Pregatirea pentru detoxifiere

 
Programul de detoxifiere consta in a urma un regim alimentar sanatos si echilibrat. Veti lua minimum trei mese pe zi si n-ar trebui sa va simtiti flamand. Alimentatia sanatoasa nu prezinta niciun pericol, fiind indicata pentru toata lumea. Totusi, in cazul unor oameni cu anumite probleme, schimbarile necesare in dieta actuala pot fi putin cam prea dificil pentru ca organismul sa se adapteze dintr-o data.
 
Sunt foarte putine motive pentru care n-ar trebui sa incepeti un program de detoxifiere fara a consulta medicul, dar atunci cand acestea exista, sunt intr-adevar foarte importante si trebuie sa fie luate intotdeauna in considerare.
 
Nu este indicat sa incepeti programul fara a cere sfatul medicului, daca in perioada detoxifierii va aflati intr-una dintre urmatoarele situatii:
  • sunteti insarcinata;
  • alaptati; 
  • urmati un tratament medical pentru o boala sau afectiune;
  • sunteti in convalescenta dupa o boala grava;
  • luati anumite medicamente cu reteta sau substante euforice;
  • aveti indoieli cu privire la propria dumneavoastra stare de sanatate.
Consultati intotdeauna medicul daca aveti cea mai mica indoiala cu privire la adecvarea programului pentru dumneavoastra.
 
Cand ati ajuns la concluzia ca doriti sa va detoxifiati, primul lucru pe care trebuie sa-l stabiliti este cat de mult veti schimba din modul dumneavoastra obisnuit de a manca.Perioada de detoxifiere trebuie sa fie placuta - meritati sa va gasiti timp pentru dumneavoastra insiva, si trebuie sa priviti Programul de Detoxifiere ca pe un cadou, pentru dumneavoastra personal ca si pentru corpul dumneavoastra. Sa nu va ganditi ca exista multe lucruri pe care nu le puteti avea, ci, dimpotriva, ca exista si mai multe lucruri pe care le puteti avea, si care va vor face bine.
 
Prin urmare, ganditi-va la Programul de Detoxifiere ca la propria dumneavoastra perioada de timp petrecuta intr-o oaza de sanatate - va veti crea propria "oaza de detoxifiere".
 
Va propun in continuare trei variante de programe de detoxifiere:
  1. Pachetul de detoxifiere Eden Line - folosind suplimente nutritive si alte produse de detoxifiere;
  2. Programul de detoxifiere cu durata de un weekend;
  3. Programul de detoxifiere de 30 de zile.